+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL BELLA Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 201 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    76%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 17.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 14.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Luděk

rodina se staršími dětmi, 21.10.2017

Zlín Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál. Výborná dostupnost do centra, kousek stanice tramvaje i metra. Hotel má svoje parkoviště, což je další velké plus. Super, doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Vzhled hotelu, řešení i vybavení, slušný personál, možnost vyhrazeného parkování.

  • Na pokoji č.42 malá vana, pro vzrostlejší typy lidí téměř nepoužitelná. I když chápu, že mnoho jiných řešení se nenabízí. Ale na krátkodobé pobyty to zase až tak nevadí, dá se to přežít. Možná zvětšit i jídelnu, při vícepočetním zájezdu se ostatní ubytovaní do jídelny nevejdou a musí čekat, až se účastníci zájezdu najedí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jozef

jednotlivec, 15.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Ochota a vstřícnost personálu, na velmi dobré úrovni. Snídaně formou švédských stolů, nadprůměrná, bohatá co do množství, tak i výběru jídel. Klidné prostředí, dobrá poloha vzhledem k centru (cca 20min. metrem). Opravdu dobrý poměr kvalita / cena.

  • Hotel na fotkách krásný, ale ve skutečnosti již videt, že má něco za sebou a izby by zasloužili investici. Jinak čistota dobrá, celkový komfort odpovídající ceně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 21.8.2017

Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Boli sme maximalne spokojne so vsetkym. Izby boli priestranne a ciste.Personal bol velmi mily,ochotny pomoct so vsetkym. Poloha hotela je vyborna,kusok od metra tak sme sa lahko dostali kam sme potrebovali. Ak este raz Praha,tak urcite hotel Bella.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • MaláTv na pokoji.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martin

rodina s malými dětmi, 28.7.2017

Prachatice Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Určitě poměr cena/kvalita převládá, výborné snídaně

  • Kvalita matrací, zástěna u vany by přišla vhod

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
HOTEL BELLA odpověděl na tuto recenzi.
Vážený Martine, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za pobyt v hotelu Bella a za Vaši recenzi včetně připomínek. Věříme, že se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu. S pozdravem, personál Hotelu Bella

Anonym

dospělý pár, 28.7.2017

Cesky Tesin Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Libila se nam budova hotelu. jeji historicky raz.

  • Maly vyber snidane.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
HOTEL BELLA odpověděl na tuto recenzi.
Vážený, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za pobyt v hotelu Bella a za Vaši recenzi. Věříme, že se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu. S pozdravem, personál Hotelu Bella

Andrea

rodina s malými dětmi, 5.7.2017

Bruntál Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Hotel byl pěkný, čistý, personál byl slušný.

  • Jediný nedostatek je parkování u hotelu. Je ho málo a musí se dopředu rezervovat. Bohužel nás o tom nikdo neinformoval. Takže po příjezdu nepříjemné překvapení. Jinak určitě bych jej doporučila k ubytování známým. Andrea

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Prostředí,interiér,čistota,chování personálu.

  • Nízké měkké lůžko.Chyběl v koupelně fén na vlasy.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 20.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radomil

dospělý pár, 9.4.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Celková spokojenost, ochotný a vstřícný personál, pokojík uklizený a čistý. Při další návštěvě Prahy pro mne jasná volba hotel Bella.

  • Jen v pokoji č. 26 bytí chtělo zpravit posuvné dveře sprchového koutu ( ve spodní části dveří je 10cm mezera ). Jinak pohoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
HOTEL BELLA odpověděl na tuto recenzi.
Vážený Radomile, rádi bychom Vám poděkovali za pobyt v hotelu Bella a za Vaši recenzi včetně připomínek, které jsme předali zodpovědné vedoucí k řešení a zjednání nápravy. Věříme, že pozitivní dojmy z pobytu převládly a my se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu. S pozdravem, personál Hotelu Bella

Anonym

jednotlivec, 30.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Martin

rodina se staršími dětmi, 12.3.2017

Letohrad Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Kos Petr

mladý pár, 11.3.2017

Svitavy Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Byl jsem naprosto spokojen!

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.