+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

HOTEL BELLA Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 201 reviews

  • Personel

    88%
  • Czystość

    87%
  • Wyposażenie

    84%
  • Komfort

    76%
  • Cena

    87%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
4
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Luděk

rodzina ze starszym dzieckiem, 21.10.2017

Zlín Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál. Výborná dostupnost do centra, kousek stanice tramvaje i metra. Hotel má svoje parkoviště, což je další velké plus. Super, doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Vzhled hotelu, řešení i vybavení, slušný personál, možnost vyhrazeného parkování.

  • Na pokoji č.42 malá vana, pro vzrostlejší typy lidí téměř nepoužitelná. I když chápu, že mnoho jiných řešení se nenabízí. Ale na krátkodobé pobyty to zase až tak nevadí, dá se to přežít. Možná zvětšit i jídelnu, při vícepočetním zájezdu se ostatní ubytovaní do jídelny nevejdou a musí čekat, až se účastníci zájezdu najedí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jozef

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Ochota a vstřícnost personálu, na velmi dobré úrovni. Snídaně formou švédských stolů, nadprůměrná, bohatá co do množství, tak i výběru jídel. Klidné prostředí, dobrá poloha vzhledem k centru (cca 20min. metrem). Opravdu dobrý poměr kvalita / cena.

  • Hotel na fotkách krásný, ale ve skutečnosti již videt, že má něco za sebou a izby by zasloužili investici. Jinak čistota dobrá, celkový komfort odpovídající ceně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 21.8.2017

Slovensko

  • Cena ogólna
100 %
  • Boli sme maximalne spokojne so vsetkym. Izby boli priestranne a ciste.Personal bol velmi mily,ochotny pomoct so vsetkym. Poloha hotela je vyborna,kusok od metra tak sme sa lahko dostali kam sme potrebovali. Ak este raz Praha,tak urcite hotel Bella.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • MaláTv na pokoji.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martin

rodzina z małym dzieckiem, 28.7.2017

Prachatice Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Určitě poměr cena/kvalita převládá, výborné snídaně

  • Kvalita matrací, zástěna u vany by přišla vhod

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
HOTEL BELLA replied to this review.
Vážený Martine, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za pobyt v hotelu Bella a za Vaši recenzi včetně připomínek. Věříme, že se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu. S pozdravem, personál Hotelu Bella

Anonim

para, 28.7.2017

Cesky Tesin Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Libila se nam budova hotelu. jeji historicky raz.

  • Maly vyber snidane.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
HOTEL BELLA replied to this review.
Vážený, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za pobyt v hotelu Bella a za Vaši recenzi. Věříme, že se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu. S pozdravem, personál Hotelu Bella

Andrea

rodzina z małym dzieckiem, 5.7.2017

Bruntál Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Hotel byl pěkný, čistý, personál byl slušný.

  • Jediný nedostatek je parkování u hotelu. Je ho málo a musí se dopředu rezervovat. Bohužel nás o tom nikdo neinformoval. Takže po příjezdu nepříjemné překvapení. Jinak určitě bych jej doporučila k ubytování známým. Andrea

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Prostředí,interiér,čistota,chování personálu.

  • Nízké měkké lůžko.Chyběl v koupelně fén na vlasy.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radomil

para, 9.4.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Celková spokojenost, ochotný a vstřícný personál, pokojík uklizený a čistý. Při další návštěvě Prahy pro mne jasná volba hotel Bella.

  • Jen v pokoji č. 26 bytí chtělo zpravit posuvné dveře sprchového koutu ( ve spodní části dveří je 10cm mezera ). Jinak pohoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
HOTEL BELLA replied to this review.
Vážený Radomile, rádi bychom Vám poděkovali za pobyt v hotelu Bella a za Vaši recenzi včetně připomínek, které jsme předali zodpovědné vedoucí k řešení a zjednání nápravy. Věříme, že pozitivní dojmy z pobytu převládly a my se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu. S pozdravem, personál Hotelu Bella

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Martin

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.3.2017

Letohrad Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Kos Petr

dorośli, 11.3.2017

Svitavy Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Byl jsem naprosto spokojen!

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.